Bemanning

Har du redan ett professionellt team som ska utföra ett arbete, men saknar vissa kunskapsområden? Då kan det vara en utmärkt idé att anlita vår bemanningstjänst. De hantverkare vi erbjuder är erfarna och skickliga, vi har dessutom många kontakter i branschen och fungerar som en möjliggörare i vår skräddarsydda bemanningsfunktion. Vi hjälper till att komplettera ditt arbetslag, eller att bygga upp ett helt team med exakt de kompetenser du behöver. Behöver du en enstaka uppgift utförd kan vi göra det också.
Låt oss sitta ner och se över vad du önskar tillföra!

Hyr eller rekrytera personal

Vi kan hjälpa till inom alla våra specialistområden oavsett om du vill hyra in personal eller rekrytera. Du får tillgång till hela vårt breda kontaktnät och vår gedigna branschkunskap.

Vad är fördelen med att använda oss som din samverkanspartner?
Du får en flexibel personalgrupp där du inte behöver anställa en person som du kanske använder enbart under ett specifikt projekt. Du kan hela tiden varva med den allra vassaste kompetensen som går ut och in i dina projekt. Du slipper därmed både anställa personal och säga upp personal vid avslutade uppdrag.

bemanning

Många sökande kandidater

Kan du få hjälp med alla yrkesgrupper du har behov av? Välkommen att fråga oss – alla yrkesgrupper inom våra områden kan vi hjälpa till med, och kanske lite till om det är närliggande. Vi erbjuder ledare, chefer och hantverkare eller produktionspersonal. Om du bokar ett möte med oss kan vi gå igenom behovet gemensamt och se vilka positioner som du behöver fylla på med. En sådan planering leder oftast till mycket goda resultat. Vi har djup förståelse för hur det går till på en byggarbetsplats eller i ett projekt. Vi förstår vad varje enskild position kräver – en byggnation är inte bara trä och tegel, det handlar också om professionellt satta tidsscheman och upplägg som når uppsatta mål. Vi vågar påstå att rekrytering och bemanning inom byggbranschen sker allra bäst då man förstår vad arbetet innebär.

Hitta rätt kandidater

Rätt man på rätt plats?
Vi väljer kandidater med omsorg, att få rätt person på rätt plats är avgörande för resultatet. Vid exempelvis markarbeten kan vi erbjuda kompetens inom flera områden som grundläggning, rörläggning och finplanering – du kanske också önskar dig en erfaren person som kan driva och leda. Inom anläggning är vi speciellt skickliga på armering och gjutning samt vi kan tillhandahålla kompetens för byggnation av broar, energiverk och liknande uppdrag. Inom nyproduktion kan vi sätta ihop team för att bygga bostäder, offentliga lokaler eller andra utmaningar som du har framför dig. Vi kan trä och betong och i dina uppkomna byggrelaterade projekt är vi en trygg och pålitlig bemanningstjänst.

bemanning
Print Friendly, PDF & Email