Om oss

Om Norsbro bygg och entreprenad

Vi är ett personligt företag med stora mål. För våra kunder kan målen bestå i att slutföra en byggnation inom viss tid och få företaget på fötter snabbt, det kan vara att borra en brunn vid sommarstugan eller att måla huset. För oss är målet alltid att både nya och återkommande kunder ska vara fullt nöjda med vår leverans så att du som kund känner dig trygg att anlita oss igen om du skulle behöva det. Vårt mål är också att utveckla vårt företag med de tjänster som våra kunder vill ha och behöver – därför sätter vi kundkommunikation i fokus, att kommunicera är vår livsnerv. Kommunikation gör att vi kan bli ännu bättre på det våra kunder vill att vi ska hjälpa till med.

Med kommunikation tänker vi oss även helt nya uppdrag som vi kanske inte tagit upp här på vår hemsida. Har du speciella önskemål inom något av våra områden, eller kanske vill du fråga oss om något helt nytt? Vi har ett öppet och nyfiket sinne som tillsammans med vår gedigna kunskap kan skapa en ny tjänst – om behovet finns. Därför välkomnar vi alla frågor och tankar – detta ger oss möjlighet till ny utveckling, och det tycker vi om.

En löpande målsättning som vi också har är att vara kostnadseffektiva. För dig som är privatkund kan det innebära att du exempelvis kan nyttja ROT-avdraget. Detta innebär att du kan dra av 50 % på arbetskostnaden, upp till 50 000 kronor per år och person i bostaden. Fördelen är att detta dras av redan vid faktureringen, vilket ger dig en betydligt lägre kostnad att betala. Tillsammans kan vi gå igenom hur du kan sänka dina kostnader.

Print Friendly, PDF & Email